• AGENCIJSKI

    SERVIS

AGENCIJSKI SERVIS

Naše usluge AGENTURE temelje se na stotinama kontakata izgrađenih u desetljećima međuljudskih odnosa na kojima se temelji svako poslovanje.

Ponosni smo što predstavljamo glavne turoperatore, stručnjake za putovanja, pružatelje usluga i agencije u jednoj od najfascinantnijih turističkih destinacija u svijetu – u Hrvatskoj.

U ime naših klijenata vodimo računa o ideji, pregovaranju, konačnom proizvodu i izvršenju.

Sve naše usluge udovoljavaju zahtjevima i uputama naših kupaca, najvišim zahtjevima i standardima.

Nudimo individualna rješenja za svakoga. Jedna od naših najvažnijih značajki je da surađujemo sa stručnjacima u svakom segmentu tržišta (biciklizam, ronjenje, jedrenje, planinarenje, transfer i sl.). Dakle, znamo kome možemo vjerovati i na koje proizvode bismo se trebali usredotočiti.Znamo da postoji mnogo mogućnosti za razvoj poslovanja u različitim segmentima hrvatskog tržišta, te se radujemo pružanju komercijalne i operativne podrške vašem poslovanju. Stjecanjem novih kupaca, kao i jačanjem prodaje i marketinga, općenito pružamo sve što je potrebno kako bi za Vas osigurali snažniju prisutnost na hrvatskom tržištu, nudeći izvrsnu uslugu i povećanje prometa, na zadovoljstvo naših stranaka.

ZAŠTO ODABRATI NAS

1. savjest

Savjesnost jednostavno znači uspješnost i pouzdanost. Mi smo ciljno orijentirani, vrijedni, uporni i imamo visoka očekivanja od naših partnera – upravo ono što želite. Organiziramo se i shvaćamo što treba učiniti kako bi se postigli očekivani ciljevi.

2. empatija

Empatija je sposobnost identificiranja sa strankom i gostima, shvatiti što žele i stvoriti osjećaj sigurnosti i  poštovanja. To je više od razumijevanja Vaših problema s objektivnog stajališta. Želimo steći povjerenje i stupiti u kontakt s Vama. S empatijom možemo jasno pokazati interes za rješenje po Vašoj mjeri.

3. odgovornost

Mi brinemo o vašim interesima i vašem uspjehu. Mi ćemo se pobrinuti za vašu misiju. Možemo vam pomoći i savjetovati vas o mnogim aspektima vašeg poslovanja. Nastojimo biti najbolji za vas. Imamo snažan osjećaj dužnosti, duboko smo odgovorni za rezultate i nadasve smo pouzdani.

4. prethodni uspjeh

Naše rezultate kontinuirano mjerimo u odnosu na vaše ciljeve. Naći ćete skupinu ljudi koji vas sluša i identificira s Vama dok se usredotočuje na ciljeve koje ste postavili i koji te ciljeve mogu provesti u rješenja, za Vas i Vaše poslovanje. Na tržištima diljem svijeta poslovanje se temelji na korektnim međusobnim poslovnim  odnosima i mi Vam rado stavljamo na raspolaganju naše odlične dugogodišnje poslovne veze.

5. strast

Imamo strast prema poslu i prodaji. Osim toga, smo fokusirani u misiji za Vašu tvrtku. Imamo Vaše interese u našim srcima te se s Vama veselimo ostvarenju zamišljenoga. Potpuno.

This post is also available in: Njemački