• GRUPNA PUTOVANJA

GRUPNA PUTOVANJA

Hrvatska, zemlja povijesti i kulture

Hrvatska je bogata  povijesnim i kulturnim znamenitosti europskog značaja  i veliki broj nacionalnih i povijesnih znamenitosti, od kojih su neki proglašeni i UNESCO svjetskom baštinom. Grci, Rimljani, Mlečani, Napoleon, Habsburgovci, pa čak i Osmanlije, ostavili su iznimne spomenike – divna iznenađenja u svakom dijelu zemlje, koja čekaju da ih otkrijete!

Hrvatska, zemlja prirode

Hrvatska ima jednu od najrazvedenijih obala Europe s tisuće otoka, naseljenih i nenaseljenih, koji  uživaju u mediteranskom suncu. U svojim nacionalnim parkovima i parkovima prirode teku najčišće rijeke i žive brojne endemske biljne i životinjske vrste. Krš se otkriva svoju ljepotu, slavonska ravnica zadivljuje ljepotom a brežuljci nam pričaju svoje bajke.

Hrvatska, zemlja aroma

Hrvatska je oduvijek bila sinonim za dobru hranu. S pažljivo  pripremljenim pekama, zdravim namirnicama, prirodnim pršutom, svjetski poznatim ovčjem sirom u kombinaciji sa začinima Mediterana i ukusnim  vinom  čine nezaboravan osjećaj blagostanja.Ne  propustiti naše konobe, oštarije, kleti i  salaše, te kroz hrvatsku gastronomsku kulturu, u potrazi za starim okusima, zdravim proizvodima i jednostavnim jelima koja odgovaraju klasičnoj kuhinji ili inovativnim jelima inspiriranim tradicijom upoznajte svoju zemlju.

Hrvatska, zemlja emocija

Hrvatska i njezini stanovnici rado prenose svoju kulturnu baštinu i tradiciju svojim gostima kroz pjesmu, ples, smijeh, veselje i sve to iz srca. Putovanja koja ispunjavaju! ….

Hrvatska, zemlja aktivnog turizma

Razigrani galebov let i topli miris borova uz ljepotu plavog pjenušavog mora pozdravljaju . Na obraslim rubovima staza rastu ružičaste orhideje i velebitska degenija, ističući zelenilo livada na kojima pasu divlji konji. Upijamo tišinu zelenih šuma koje se ogledaju u bistrini Plitvičkih jezera. istražujemo oaze u divljem krševitom krajoliku, pješačimo uz riječne valove, ulazimo u špiljsku tminu podzemnog krša te se penjemo na svete hrvatske vrhove koji nas nagrađuju prekrasnim pogledom na ljepotu Jadrana.

Hrvatska i njeni susjedi

Raznolikost kultura i prirode hrvatskih susjednih zemalja je zapanjujuća. Bosna i Hercegovina, gdje se Istok susreće sa Zapadom, bilo Slovenija sa svojim Alpama, Crna Gora sa svojim samostanima, Srbija svojom gostoljubivošću , Mađarska sa svojom ravnicom ili Albanija sa svojim kulturnim blagom – putovanja za znalce.

Hrvatska, zemlja izvrsnosti

Rijetko koja zemlja ima toliko poznatih i poželjnih destinacija sa vrhunskim servisom, prekrasnom prirodom i neopisivo dobrom gastronomijom. Nezaboravne emocije i doživljaji su zagarantirani.

This post is also available in: Njemački