• GRUPNA PUTOVANJA

GRUPNA PUTOVANJA

Hrvatska, zemlja povijesti i kulture

Hrvatska je bogata povijesnim i kulturnim znamenitostima europskog značaja, a ima i veliki broj nacionalnih povijesnih znamenitosti, od kojih su neke proglašene i UNESCO-vom svjetskom baštinom. Grci, Rimljani, Mlečani, Napoleon, Habsburgovci, pa čak i Osmanlije, ostavili su iznimne spomenike – divna iznenađenja u svakom dijelu zemlje, koja čekaju da ih otkrijete!

Hrvatska, zemlja prirode

Hrvatska ima jednu od najrazvedenijih obala Europe s tisućama otoka, naseljenih i nenaseljenih, koji uživaju u mediteranskom suncu. U nacionalnim parkovima i parkovima prirode teku najčišće rijeke i žive brojne endemske biljne i životinjske vrste. Krš otkriva svoju ljepotu, slavonska ravnica zadivljuje ljepotom, a brežuljci nam pričaju svoje bajke.

Hrvatska, zemlja aroma

Hrvatska je oduvijek bila sinonim za dobru hranu. Pažljivo pripremljene peke, zdrave namirnice, prirodni pršut, svjetski poznati ovčji sir u kombinaciji sa začinima Mediterana i ukusnim vinom čine nezaboravan osjećaj blagostanja. Ne propustiti naše konobe, oštarije, kleti i salaše, te kroz hrvatsku gastronomsku kulturu, u potrazi za starim okusima, zdravim proizvodima i jednostavnim jelima koja odgovaraju klasičnoj kuhinji ili inovativnim jelima inspiriranim tradicijom upoznajte svoju zemlju.

Hrvatska, zemlja emocija

Hrvatska i njezini stanovnici rado prenose svoju kulturnu baštinu i tradiciju svojim gostima kroz pjesmu, ples, smijeh, veselje i sve to iz srca. Putovanja koja ispunjavaju! ….

Hrvatska, zemlja aktivnog turizma

Razigrani galebov let i topli miris borova uz ljepotu plavog pjenušavog mora pozdravljaju. Na obraslim rubovima staza rastu ružičaste orhideje i velebitska degenija, ističući zelenilo livada na kojima pasu divlji konji. Upijamo tišinu zelenih šuma koje se ogledaju u bistrini Plitvičkih jezera. Istražujemo oaze u divljem krševitom krajoliku, pješačimo uz riječne valove, ulazimo u špiljsku tminu podzemnog krša te se penjemo na svete hrvatske vrhove koji nas nagrađuju prekrasnim pogledom na ljepotu Jadrana.

Hrvatska i njeni susjedi

Raznolikost kultura i prirode hrvatskih susjednih zemalja zapanjujuća je. Bosna i Hercegovina, gdje se Istok susreće sa Zapadom, bilo Slovenija sa svojim Alpama, Crna Gora sa svojim samostanima, Srbija sa svojom gostoljubivošću , Mađarska sa svojom ravnicom ili Albanija sa svojim kulturnim blagom – putovanja za znalce.

Hrvatska, zemlja izvrsnosti

Rijetko koja zemlja ima toliko poznatih i poželjnih destinacija s vrhunskim servisom vrhunskom uslugom?, prekrasnom prirodom i neopisivo dobrom gastronomijom. Nezaboravne emocije i doživljaji zagarantirani su.